Wat doet Lex

Interim

Niet aan slagkracht willen inboeten in tijden van topdrukte? Vervanging van een tijdelijk afwezige collega? Of voor dat ene project nét even de juiste kennis en ervaring in huis halen? Lex biedt uitkomst: de interim jurist. De interim jurist komt 2 à 5 dagen per week bij u op locatie. Precies op díe momenten dat u erom verlegen zit. Lex beschikt over een netwerk van zeer ervaren interim juristen die snel inspelen op uw vraag naar extra capaciteit.

Advocaat in Bedrijf

Geen vaste bedrijfsjurist maar wel behoefte aan permanente juridische ondersteuning? Lex heeft de oplossing: de bedrijfsadvocaat. De bedrijfsadvocaat komt 1 à 4 dagdelen per week bij u op locatie. De continuïteit van uw bedrijfsjuridische processen is gegarandeerd. Voordeel is dat de Bedrijfsadvocaat uw onderneming goed kent en pro-actief kan adviseren.

Advocatuur

Incidenteel behoefte aan juridische ondersteuning? Een geschil met een werknemer of leverancier? Of ondersteuning nodig bij het opstellen van een contract? Lex heeft expertise in adviseren en procederen op het gebied van ondernemingsrecht, contracten, arbeidsrecht, financieel recht, onroerend goed en ICT.